LANGEDRAG NATURPARK

Bare 30 min. kjørring fra Fagerhøy Fjellstue ligger Langedrag Naturpark - nok Norges mest kjente dyrepark fra bla NRK-serien "Vi på Langedrag", men også for sitt dyreliv og den nærhet du kan oppleve med dyrene.
Langedrag er en fjellgård bygget i laft - parken ligger til i naturskjønne omgivelser ca. 1000 moh og med utsikt til Tunhovdfjorden. Parken er også et godt utgangspunkt for ture i fjellet - både sommer og vinter. Snaufjellet ligge rett bak og har merket turstier og oppkjørte skiløyper.

Langedrag kos med geirUlve på Langedrag

Det finnes ca 300 dyr fordelt på rundt 20 arter. Mange av dyrene er typiske for de norske fjelle og skoge, blant annet elg, reinsdyr og rådyr. Utenom det kan du få oppleve blant annet fjording, geit og telemarksku. Andre av dyrene er stamfar for våre norske husdyrraser. Parken har også noen av de mer truede dyrearter som for eksempel ulv, fjellrev og gaupe.
På Langedrag kan du komme tett på de fleste dyrene og kan få helt spesielle opplevelser som helt sikkert vil sette spor.

Det er mulig mott tillegg til inngangsbilletten å bestille besøk i ulvegården eller hos gaupene.
Det er barneridning, kjørring med hest og vogn, hundekjørring, seterdage og mye mer......

Bo i naturskjønne omgivelser på Fagerhøy og ta på dagbesøk til Langedrag. Vi har gode pakkepriser på overnatting med 1/2 pensjon og inngangsbillett til Langedrag
Se vår pakkepriser her..............................
Få mer info om de ulike aktivitetene, mulighetene og åpningstider på Langedrag her...............
 

LangedragGaupe på Langedrag