6-retters øl- og matmeny

STRANDKRABBESUPPE

Med Dobbel Wit-glasert ravioli med kamchatka-krabbe, papaya- og vårløkskompott

Haand bryggeriet 0,1
Dobbel Wit Ale 6%

 RYPE MED LARDO

Glaserte tranebær, persillerot trukket i rødvin og solbær, blomkålpuré og potetterrin


Haand bryggeriet 0,1
Haand Bukk 8%

 EPLE- OG APA-GRANITA


Gøtt 0,1
Apa 5,5%

 HJORTERULLADE

Braisert i porter og portvin, servert med sellerikrem, rødvinsposjert charlottløk og rosiner, auberginekompott, urte- og baconbakt portebellosopp og røkt mandelpotet


Ægir 0,3
Lindeisfarne scotch Ale 7%

 4 LOKALE OSTER

Ostene får følge av karamelliserte hasselnøtter, daddelkompott, appelsinpuré, salt tomat, rosin og porter-sirup


Haandbryggeriet 0,1
Dark force Imperial wheat stout 9%

 SJOKOLADEKONFEKT-KAKE

Sjokoladeganache med porterøl- og toffee-mousse

Gøtt 0,1
Porter 4,7%
 

MENYEN GJELDER FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 10 PERSONER

MÅ BESTILLES MINIMUM 10 DAGER FØR ARRANGEMENT


PRIS 6-RETTERSMENY - KR. 850,-
DRIKKEPAKKE -
KR. 285,-