Fagerhøy Fjell Gourmet Helt Vilt 28.10.2017

yvindfagerhøy bilder 

Det vil bli servert en 6 Retters Øl og Mat Meny:

-Strankrabbe Suppe
Med Dobbel Wit ravioli med kamchatka-krabbe, papaya og vårløkskompott.


Rype med Lardo
Glaserte tranebær, persillerot trukket i rødvin og solbær, blomkål purre og potet terrin.

Eple og Apa Granite

Hjorterullade
Braisert i porter og portvin servert med sellerikrem , rødvins posjert charlottløk og rosiner, auberginkompott urte og baconbakt portebellosopp og røkt mandelpotet.

4 Lokale oster
osten får følge av karamelliserte hasselnøtter, daddelkompott, appelsin-pure salt tomat, rosin og porter sirup.

Sjokolade Konfekt Kake
Sjokolade granache med porter øl og toffee mousse


Må bestille plass Minimum 1 uke før Arrangementet

Pris for kun Mat 850 Kr
Pris for Drikkepakke 300 Kr
Weekend Tilbud 27-29 oktober 2017:

 

(Weekend Tilbud med overnatting fra Fredag til søndag er inkludert 3-retters ved ankomst Fredag, Frokost og 6 retters Gourmet Meny Lørdag og Frokost Søndag koster Kr 2445 Per. Pers og kr 200 ekstra for Enkelt Rom)

For Bord bestilling eller Booking av overnatting Ring 47908582

Her ser dere linken om vår Kjøkkensjef Øyvind Theodorsen som var i Dagbladet angående denne Menyen for noen år siden.