Fjellmat for fjellfolk

Helt vilt

FORRETTER

Røkt reinPå salat, toppet med tyttebærkremKr. 135,-
Tomatisert fisk- og skalldyrsuppeAnrettes med scampi, blåskjell og gravet ørret, toppet med rømmeKr. 125,-

HOVEDRETTER

5 tapas med vegetarmatSalat, urtekremet grønnsakspasta, kremet kantarellsuppe, sauterte rotfrukter og rødløkskompott med rosiner, og posjert pære med tyttebærkrem. Serveres med ferskt brødKr. 185,-
 Gravet ørretfilet Anrettes med dillstuede poteter, sennepssaus og smørdampede rotfrukterKr. 275,-
 Kylling, langtidsstekt i honning
 Anrettes med kremet potetmos, brunostsaus og dampede rotfrukterKr. 285,-
Fagerhøys viltgryte  God viltgryte på assortert vilt fra fjellet, anrettet med potetpuréKr. 335,-
Hjorteburger Med tyttebærkrem, rødløkskompott, tomat og salatKr. 235,-
Fagerhøy-burger  Salat, tomat, løk, bernaisedressing og amadine grillpoteterKr. 215,-

FJELLPLANKEN

5 tapas fra fjellet som matcher 5 typer mikrobryggerierRøkt rein, gravet ørret, klaret viltsuppe, kylling og sjokoladekonfektKr. 565,-
 Kun matKr. 350,-

Kun ølKr. 210,-

BARNEMENY

Pølse og potetmos
 Kr. 40,-
BarneburgerServeres med stekte amadinepoteterKr. 99,-

DESSERTER

Tilslørte fjelljenterPisket rømme, kavring med sukker, kanel og rørte multerKr. 125,-
Geitostparfait med kjeksbunnAnrettes med bær og sauserKr. 135,-