Vilt Weekend For Fjell Folk helt Vilt

yvind

Vilt Weekend For Fjell Folk Helt Vilt 13.10.2017- 15.10.2017


Denne weekenden er en enestående mulighet til å oppleve det beste fra Fagerhøy's kjøkken kombinert med alt mulig av spennende viltkjøtt. Kombinert å laget av vår dyktige kjøkkensjef Øyvind Theodorsen. Som vil bruke lokale å kortreiste matvarer på sin bufe å fra vårt eget røkeri vil han trylle frem mye godt viltkjøtt på vår Buffe. Det er lurt å reservere plass så fort som mulig, det blir kun bord bestilling denne dagen 14.10.2017. Kr 565 for vilt Bufe, Barn 3-14 år koster kr 280 og for weekend opphold inkludert 3-Retters fredag kveld, frokost og vilt bufe lørdag og frokost søndag vil prisen være kr 2200 og fra barn 3-14 år koster det Kr 1100. Booking og Bordbestilling ring 47908582. Ikke gå glipp av denne helgen å bestill plass tidlig, for denne helgen er populær.

 

541292_356484561062016_1146885469_n