Om Fagerhøy

Diverse John Iphone6 2016 114

Etter å ha vært stengt en periode, åpnet Fagerhøy Fjellstue den 10. mars med nytt vertskap.

Samboerparet Øyvind Theodorsen og Isabella Black Young har begge lang fartstid innenfor bransjen. I tillegg til å drifte Fagerhøy Fjellstue, driver Øyvind fra før TT Mathus på Gol sammen med John Tollefsen. Isabella er selv fra Hallingdal, og har tidligere jobbet som kjøkkenansvarlig på Golsfjellet Fjellstue. De er begge to utdannede kokker, og har lang erfaring med å lage fjellmat for fjellfolk.

Fagerhøy Fjellstue ligger i hjertet av Hallingdal, med en høyde på 1000 moh. Midt mellom øst og vest, ligger fjellstuen som en liten perle i toppen av det gamle stølsområdet Myking.


Fagerhøy Fjellstue har over de siste årene blitt pusset opp, og alle rommene har fått egen dusj og toalett.

Kombinasjonen av fjellstue (i ordets positive betydning) med sjarm, hyggelig atmosfære, personlig service og den gode maten vi serverer for fjellfolk, både til hverdag og fest, samt det fantastiske turterrenget - sommer som vinter, gjør at mange av gjestene våre kommer igjen år etter år.

Vi har mange lette turstier i terrenget rundt oss. Fra mange av toppene ses bl.a.Hadangerjøkulen. Vi har turbeskrivelser i resepsjonen, men vi kjenner området og kommer gjerne med forslag til dagsturer.

Vi har selvsagt maskinoppkjørte løyper, men av og til er det fristende å finne sin egen vei.
Du tar forresten på deg skiene rett utenfor døra.

I vår hyggelige og lyse spisesal, inntas frokostbufféen eller lunsj og her serveres også middagen (2 eller 3 retter) på kvelden, med en flott utsikt til fjellene rundt. Vi har også A La Carte servering i helgene og i ferier.

Etter middagen er det mulig å slappe av i en av de mange sittegrupperne rundt på fjellstua, blandt annet i vår koselige peisstue.

Vi har 80 sengeplasser fordelt på 25 rom, og kan friste med:

Bilde av Lises fagerhøy

Bilde av På toppen av Såtenatten (1)Bilde av Spisesal oppdekningBilde av Løype bak Fagerhøy vinter