Høstpakker

Selskap og fest

Fagerhøy er det ideelle sted for å arrangere fest for 15 - 80 personerBilde av Selskap front

 Vi har rammen, som gjør festen deres til en god og uforglemmelig opplevelse, både for gjestene deres og ikke minst - dem selv. Ved store grupper har dere fjellstuen alene, og vi legger opp arrangementet med spisetider osv. etter deres ønske.

Kjøkkenet på Fagerhøy er kjent for sin gode mat

Maten er spennende og laget fra grunnen, av vår Norske kjøkkensjef Øyvind Theodorsen. Mat opplevelsen er for gjestene, det viktigste for et vellykket selskap er god mat å god service. Dette vet vår kjøkkensjef, og han gjør sitt ytterste for å gjøre middagen til en uforglemmelig opplevelse. Vi lager mange spesialiteter, slik som Fjellplanken,øl og mat i kombinasjon med vilt og kortreist mat osv. Dere kan selv sette sammen en 2 eller 3 retters middag etter eget ønske sammen med vertskapet. Vi har et variert vinkart, men skulle dere ønske noe vi ikke har på kartet, kan vi skaffe det meste.
Se vår selskapsmeny. Trykk her...

Spisesal og oppholdsstuerBilde av Fest oppdekning 2 lille

Disse er hjemme koselige med levende lys, fantastisk utsikt til fjellene og god atmosfære.
Baren med dansesal åpnes etter middagen, og dansen kan starte. Hvis dere ønsker levende musikk, er dere velkommen til å ta med egne musikere, eller vi kan være behjelpelig med å skaffe en duo eller hva dere kunne tenke. Hvis dere ikke vil ha levende musikk, har vi et godt musikk anlegg til avspilling av CD, IPoD eller MP3.

Vertskapet tar hånd om festen deres fra starten

Vi planlegger meny og vin, bordpynt  til servering av festmiddag og kaker eller nattmat. Frokost og utsjekking dagen etterpå.

Beliggenhet Bilde av Hallingskarvet

Fagerhøy ligger i fjellene mellom øst og vest, kun 200 km fra Oslo, og gjør oss til et godt valg når familie eller venner skal samles i nye omgivelser.
Hvordan finner du oss!! Trykk her...

Naturen rundt Fagerhøy

Her er det flott både sommer og vinter med merkede sommerstier og maskin oppkjørte langrennsløyper om vinteren.

Kapasitet og rom

Fagerhøy har mange forskjellige gjesterom; enkeltrom, dobbeltrom og familierom - de største med plass til 7 personer. Alle er i lyse lette farger, og hjemmekoselig stemning preger rommene. Alle rommene har eget dusj og toalett, og alle våre rom er røkfrie.
 

Spisesal:96 personer
Selskapslokale:24 personer
Bar:80 personer
Gjesterom:22 rom
 Leilighet:4 (8 sengeplasser) på en leilighet
Totalt sengeplasser:80 senger